De beste oplossingen voor uw carwash bedrijf

Heeft u een Carwash Project waar wij u mee kunnen helpen?

Uitgebreide marktstudie

De uitgebreide marktstudie is een rapport dat alle facetten van de nieuwe autowasplaats in kaart brengt. De investeringen die nodig zijn voor de nieuwe autowasplaats, zowel machine- als bouwkundig, de bedrijfskosten, de verwachte omzet en het verwachte rendement, worden behandeld.

Ook de concurrentie wordt door middel van deskresearch in kaart gebracht en waar nodig met foto`s geillustreerd. Dit rapport is bij uitstek geschikt om met uw ondernemingsplan aan de financier te overhandigen.

Ondernemingsplan

CAA kan ook een compleet ondernemingsplan aanleveren, waarin niet alleen de marktstudie is verwerkt, maar ook uw gegevens ondernemer, doelstelling en bedrijfsvisie.

Verkennende marktstudie

De verkennende marktstudie is een rapport waarin de mogelijk- en onmogelijkheden van een nieuwe autowasplaats worden gekenschetst. Dit rapport wordt volledig op de deskresearch samengesteld, op basis van de in de database bekende gegevens.

Bouwkundige adviezen

CAA heeft zelfstandige tekenaars in dienst die alle bouwkundige zaken in één plan kunnen aanbrengen. Van een eerste ontwerpschets tot de definitieve bouwkundige tekeningen. Het ontwerpen van een nieuwe autowasplaats is zeer specialistisch werk.

Ook de vergunningaanvraag is een dienst van CAA, maar ook de bouwvoorbereiding en de bouwbegeleiding zijn taken die CAA op zich neemt. CAA kan alle bouwkundige lasten van de ondernemer overnemen. De ondernemer kan zijn aandacht dan volledig blijven richten op zijn core business.

Heeft u al een project in gedachten?

Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking én een gratis advies op maat.