Loading...
Diensten 2017-04-28T11:33:08+02:00

Heeft u een Carwash Project waar wij u mee kunnen helpen?

Neem contact met ons op

UITGEBREIDE MARKTSTUDIE

De uitgebreide marktstudie is een rapport dat alle facetten van de nieuwe autowasplaats in kaart brengt. De investeringen die nodig zijn voor de nieuwe autowasplaats, zowel machine- als bouwkundig, de bedrijfskosten, de verwachte omzet en het verwachte rendement, worden behandeld.

services-tabs-139154408

Ook de concurrentie wordt door middel van deskresearch in kaart gebracht en waar nodig met foto`s geillustreerd. Dit rapport is bij uitstek geschikt om met uw ondernemingsplan aan de financier te overhandigen.

VERKENNENDE MARKTSTUDIE

De verkennende marktstudie is een rapport waarin de mogelijk- en onmogelijkheden van een nieuwe autowasplaats worden gekenschetst. Dit rapport wordt volledig op de deskresearch samengesteld, op basis van de in de database bekende gegevens.

BOUWKUNDIGE ADVIEZEN

CAA heeft zelfstandige tekenaars in dienst die alle bouwkundige zaken in één plan kunnen aanbrengen. Van een eerste ontwerpschets tot de definitieve bouwkundige tekeningen. Het ontwerpen van een nieuwe autowasplaats is zeer specialistisch.

services-tabs-139154408

Ook de vergunningaanvraag is een dienst van CAA, maar ook de bouwvoorbereiding en de bouwbegeleiding zijn  taken die CAA op zich neemt. CAA kan alle bouwkundige lasten van de ondernemer overnemen. De ondernemer kan zijn aandacht dan volledig blijven richten op zijn core business.

ONDERNEMINGSPLAN

CAA kan ook een compleet ondernemingsplan aanleveren, waarin niet alleen de marktstudie is verwerkt, maar ook de gegevens van de ondernemer, zijn doelstelling en bedrijfsvisie.

MARKETING

MARKETING

CAA heeft een uitstekende database waarin alle autowasplaatsen van Nederland zijn opgenomen. Niet alleen het aantal installaties en de lokatie daarvan, maar ook de status van de autowas plaatsen. Hierbij moet U denken aan de kwaliteit van de washal en de installatie, leeftijd, uitstraling,ligging, e.d., maar zeker zo belangrijk is de reactiekracht van de ondernemer die de autowasplaats exploiteert, met andere woorden; hoe zal hij reageren op nieuwe ontwikkelingen in zijn verzorgingsgebied. Het spreekt vanzelf, dat onze database steeds up-to-date is.

SUBSIDIE EN FISCALE MOGELIJKHEDEN

CAA is volledig bekend met alle subsie en fiscale mogelijkheden van nieuwe investeringen in autowasplaatsen. Vele investeringen worden niet bekeken op de financiële mogelijkheden van subsidie en fiscale voordelen. Dat is jammer, want de ondernemer loopt zo liquiditeit en in sommige gevallen keihard geld mis.

Samenwerkende Bedrijven

Carwash Adviesbureau Arnhem werkt samen met partners. Dit garandeert de veelzijdigheid en ervaring die nodig is om een carwash project van begin tot eind te begeleiden.

Neem Contact Op

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]